Noves freguetes que et deixaran com nou

A cal Fregues no tot és mal i patiment i per a demostrar-vos-ho hem ampliat l’oferta de Freguetes: fregues suaus i sense dolor, per sentir-te bé i veure't millor.

Bambuteràpia (corporal i facial)

És un tractament corporal i facial d’origen Japonès que aprofita el gran poder energètic de la canya de bambú per estimular profundament la pell, músculs, teixit adipós i sistema nerviós. El tractament renovador d’energia i revigoritzant per excel·lència.

Chackra Stone (corporal i facial)

Les pedres i minerals s’han utilitzat en gairebé totes les cultures per aprofitar els seus beneficis terapèutics, i treballades amb un massatge i calor proporcionen un impressionat nivell de relaxació. L’escalfor afavoreix el flux sanguini i l’oxigenació dels teixits mentre que el treball dels Chackras restableix l’equilibri energètic de l’organisme.

Tractament Ayurveda (facial)

Apliquem aquesta tècnica hindú mil·lenària per proporcionar al rostre una injecció de vitamines totalment naturals pròpies de les plantes utilitzades en la medicina ayurvèdica: la centella asiàtica, la cúrcuma, la manjistha o el safrà. Utilitzem productes ayurvèdics  ecològics que proporcionen una nutrició profunda i una millora de l’aparença de la pell.

Vols ampliar la informació? Fes click aquí.

50CEE019-D9EE-46E2-BCC5-2248823BF86A.JPG
andrea gago