Fisioteràpia d'ofici.
 

 

Alleugerim el dolor i les lesions del dia a dia dels penedesencs i penedesenques.

Donant un cop de mà amb fregues professionals fetes amb amor i una mica de dolor. I ensenyant a posar el cos on toca, per gaudir-lo en la seva versió original.

Som artesans del cos, el coneixem i el tractem en totes les seves variants: músculs, ossos, metabolisme, pell I EMOCIONS.

Cal Fregues és la creació d’un grup de joves fisioterapeutes i osteòpates de proximitat, convençuts que una nova forma de fer fisioteràpia és possible. Amb aquesta convicció i les idees d’un grup d’experts en creativitat i comunicació es van posar mans a l’obra per simplificar, apropar, desmitificar i renovar la seva professió.

Dos anys després d’haver engegat el projecte, tractem amb la mateixa filosofia a:

La Sra. Consuelo, jubilada de 83 anys, amb dolor a totes les articulacions del seu cos fruit d’una artrosi incipient.

“Hijo, no puedo con mis huesos”.

Al Pere Xunet de 42 anys, administratiu de Caixabanc i jugador de pàdel amateur, pare de tres fills i amb dolor a la zona lumbar a causa de dues hèrnies discals.

“Ens fotem grans nen, abans no em feia mal res”.

Com el Miquel Rovira de 19 anys àlies “Maiki”, estudiant de primer de psicologia i davanter juvenil del F.C. Vilafranca en fase final de la seva recuperació d’esquinç de turmell.

“I demà ja puc entrenar?”.

La nostra experiència com a Mestres Fregaires ens ha ensenyat dos conceptes fonamentals que són la base del nostre dia a dia:

El primer és que a més de tractar la lesió, el dolor o la malaltia que pateixen la Sra. Consuelo, el Pere Xunet o el Maiki, cal tractar amb Amor i de for ma Individual a cada persona. Només d’aquesta manera aconseguim els millors resultats en els nostres tractaments. “Un bon físio no tracta la malaltia, sinó al pacient que la pateix”.

El segon és que sabem que el millor tractament per la Sra. Consuelo, el Pere Xunet o el Maiki és la Mobilitat: el moure’s, el no estar quiet, el baling balong, l’amunt i avall, el meter i sacar, el mambo, un pasito pa’lante maria o... com ho vulgueu dir.

Per aquest motiu combinem els nostres tractaments a la consulta amb exercicis i estiraments per fer a casa. Hem recollit els que més recomanem en una guia ràpida, pràctica, senzilla, adaptable i àgil i així millorar petites lesions, grans operacions o maleïdes contractures. Aquesta guia de mobilitat l'hem batejat com: El Manual del Postureig.

Salut i Fregues!