Avís legal

Identificació


En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, CAL FREGUES S.L (CAL FREGUES S.L), l’informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web calfregues.com.

Denominació: CAL FREGUES S.L
Domicili: CL. EUGENI D’ORS 2 LC, 08720 VILAFRANCA DEL PENEDES (BARCELONA)
Telèfon: 930044449
Email: hola@calfregues.com
CIF: B67285684
Inscripció registral: Registro Mercantil de BARCELONA T. 46577 , F. 149, S. 8, H. B. 524379, I/A 1


Propietat intel·lectual i industrial


Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements contiguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a CAL FREGUES S.L i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Resta expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense el premís exprès i per escrit de CAL FREGUES S.L L’accès al lloc web no implica cap tipus de renùncia, transmissió, llicència o cessió de drets per part de CAL FREGUES S.L, llevat que s’estableixi expressament el contrari.


Condicions d’ús


L’accès a aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves, les quals regulen l’accès i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes.
Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc Web amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.
CAL FREGUES S.L, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquesta utilització o ús de la informació.
Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en ella és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.
L’usuari s’obliga a no fer servir la informació que es publica a aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no fer
malbé o inutilitzar la informació i a no dur a terme cap altra acció que pugui ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.
CAL FREGUES S.L no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errades en l’accés a aquest lloc WEB, encara que posarà tots els esforços per tal d’evitar-los.


Enllaços a altres webs


Els enllaços (links) que pugui trobar en aquest Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per CAL FREGUES S.L, per això, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs Web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Web haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poder ser diferents de la nostra.


Legislació aplicable i competència jurisdiccional


Aquestes condicions es regiran o interpretaran conforme a la legislació espanyola en allò que no estigui expressament establert. Les parts acorden sotmetre als jutjats i tribunals del domicili del consumidor qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels productes o serveis objecte d’aquestes Condicions. En cas que el consumidor tingui el seu domicili fora d’Espanya, les Parts renuncien expressament a qualsevol altre fòrum, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals més propers a la població de Vilafranca del Penedès.