Summer is coming!

L’estiu està a tocar, a cal Fregues t’ajudem amb la rematada final per estar estupendo/a. Que es noti que aquest hivern t’ho has currat…i si no t’ho has currat que no es noti tant.

Des d’avui fins al 28 de Juny reduïm greix, cicatrius, arrugues, bosses, línies d'expressió… i també els Bonos de Fisioestètica amb INDIBA.
Bono 5 sessions 1h corporal: 215€ (abans 225€)
Bono 5 sessions 1h facial: 230€ (abans 240€)

INDIBA Corporal (1 zona) Zones: braços, cames, abdomen o gluti

La màquina INDIBA incrementa la temperatura interna dels teixits afavorint de forma creixent la reducció de greix, la remodelació corporal i la reafirmació de la pell, evitant la nova formació de greix.

 • Reafirmar, remodelar i efecte lífting

 • Eliminar el greix localitzat, cel·lulitis (edematosa, fibrosa i adiposa) i estries recents

 • Drenar i accelerar la cicatrització post cirurgia

INDIBA Facial

La màquina INDIBA ajuda a millorar el funcionament cel·lular augmentant la producció de colàgen i elastina de qualitat, per a que la teva pell llueixi jove i saludable.  

 • Reduir arrugues, bosses i línies d'expressió 

 • Reafirmar, remodelar i efecte lífting

 • Drenar i accelerar la cicatrització post cirurgia


35331160_2162525030646385_6880993437366091776_n.jpg
andrea gago
Fisioteràpia dels 0 als 100 anys

Donem la Benviguda a dues noves Mestres Fregaires i dos NOUS SERVEIS:

Fisioteràpia Pediàtrica (0 a 12 anys)

La Fisioteràpia a través del joc per tal d’aplicar les tècniques amb la major participació i motivació de l’infant.
_Fisioteràpia Respiratòria: fora mocs, fonamental per prevenir, curar o estabilitzar les alteracions del sistema respiratori.
_Fisioteràpia Digestiva: alleugerir gasos, estrenyiment o els maleïts còlics del lactant per tal de millorar la qualitat de vida de l’infant… i de la seva família.
_Psicomotricitat: la clau pel desenvolupament motriu, cognitiu i afectiu de la canalla, tractant qualsevol afectació tant aguda com crònica. 

Fisioteràpia Gent Gran (+75 anys)
Des de la Fisioteràpia ajudem a proporcionar als més grans la capacitat d'envellir amb qualitat de vida. A través de disminuir el dolor, millorar l'equilibri, reeducar la marxa, millorar la funcionalitat articular i la sensibilitat, recuperar la capacitat de moviment, la força muscular i la flexibilitat perduda. 
L'objectiu és garantir l'autonomia de la persona i la comoditat en el seu dia a dia, així com promoure la salut i ajudar a les persones grans a mantenir un estat físic saludable. 

E4E9B9D0-1CDA-4B67-9AC1-E6BE05FF8750.JPG
andrea gago
Noves freguetes que et deixaran com nou

A cal Fregues no tot és mal i patiment i per a demostrar-vos-ho hem ampliat l’oferta de Freguetes: fregues suaus i sense dolor, per sentir-te bé i veure't millor.

Bambuteràpia (corporal i facial)

És un tractament corporal i facial d’origen Japonès que aprofita el gran poder energètic de la canya de bambú per estimular profundament la pell, músculs, teixit adipós i sistema nerviós. El tractament renovador d’energia i revigoritzant per excel·lència.

Chackra Stone (corporal i facial)

Les pedres i minerals s’han utilitzat en gairebé totes les cultures per aprofitar els seus beneficis terapèutics, i treballades amb un massatge i calor proporcionen un impressionat nivell de relaxació. L’escalfor afavoreix el flux sanguini i l’oxigenació dels teixits mentre que el treball dels Chackras restableix l’equilibri energètic de l’organisme.

Tractament Ayurveda (facial)

Apliquem aquesta tècnica hindú mil·lenària per proporcionar al rostre una injecció de vitamines totalment naturals pròpies de les plantes utilitzades en la medicina ayurvèdica: la centella asiàtica, la cúrcuma, la manjistha o el safrà. Utilitzem productes ayurvèdics  ecològics que proporcionen una nutrició profunda i una millora de l’aparença de la pell.

Vols ampliar la informació? Fes click aquí.

50CEE019-D9EE-46E2-BCC5-2248823BF86A.JPG
andrea gago
Nova joguina: PHYSIUM

Ens hem enamorat d’una màquina nova que ho està petant o millor dit succionant: la PHYSIUM. És un dispositiu mèdic de mecanoteràpia amb forma de tentacles que treballa per pressió negativa, polsada i controlada. 

Què fa? 

 • Realitza un massatge profund 

 • Relaxa i oxigena la musculatura

 • Disminueix el to muscular

 • Augmenta la mobilitat 

Què tracta? 

 • Dolors musculars i articulars

 • Adherències i fibrosis post-quirúrgiques

 • Circulació venosa i limfàtica

 • Modulació del sistema neurovegetatiu (estat anímic i mals de cap) 

Com ho fa? 
Tractament de succió i pressió en dues fases: Fase neutre per relaxar i reduir l’àlgia. Fase de maniobres per desfer adherències i millorar el rang de mobilitat.
Salut, tentacles i fregues!

D1A011D4-3B54-43F0-9DFF-D9C4732177D6.JPG
andrea gago
8 Març: Les Dones Fregaires tenim quelcom a dir.

El dia de la dona s’apropa (8 de Març) i les Mestres Fregaires volem celebrar aquest dia compartint el nostre coneixement. Per això, hem organitzat un Tour de 5 Xerrades i Tallers que tracten temes vinculats a la Dona des de diferents perspectives: la fisioteràpia, l’esport, l’osteopatia, la cultura i el Ioga.

Data: 8 de Març | 5 Xerrades de 45 min | Preu 5€ els diners aniran destinats a l’Associació Ginesta de Vilafranca, un grup d’ajuda per dones amb càncer de mama.
*Al tanto! Les places són limitades, si t’interessa, assegura’t la plaça enviant un correu a hola@calfregues.com

 • 15:00h a 15:45h - “Taller: Dones en forma” per la Mestra Fisioterapeuta Laura Ràfols.

 • 16:00h a 16:45h - “Xerrada: Com la Fisioteràpia pot ajudar a la dona en diferents situacions al llarg de la seva vida” per la Mestra Fisioterapeuta Paula Martínez.

 • 17:00h a 17:45h - “Xerrada: Com l’Osteopatia pot disminuir els dolors menstruals” per la Mestra Osteòpata Núria Expósito.

 • 18:00h a 18:45h - “Xerrada: Tendències socials sorgides de la revolució feminista” per la Mestra del Màrqueting Andrea Gago.

 • 19:00h a 19:45h - “Taller: Com el Ioga ajuda a millorar l’autoestima” per la Mestra Iogui Núria Vendrell.

60460248-D1A6-4AAA-8CAA-083355087090.JPG
andrea gago
Nova Tortura: Acupuntura!

No heu estat pocs els que ens heu preguntat si teníem Acupuntura.
Doncs ara sí! Ja podeu gaudir a cal Fregues d'aquesta pràctica mil·lenària que tracta les molèsties físiques i trastorns emocionals a partir d'identificar i reequilibrar els fluxos d'energia del cos.

Acupuntura Clàssica combinada amb tècniques de fisioteràpia. Per aquells que heu provat de tot i el dolor no marxa.

 • Dolors aguts i crònics

 • Electroacupuntura

 • Teràpia antiinflamatòria i reumàtica

Acupuntura Terapèutica. Per aquells que us voleu alliberar del maleït estrès i l’ansietat.

 • Ansietat, estrès i depressió

 • Fertilitat

 • Deixar de fumar

Aquest servei ve de la mà d’un nou Mestre Fisioterapeuta postgraduat en Acupuntura: En Martí Arnau, un oriental de “pura cepa”. Ah! I no patiu són agulles ben primetes que fan més impressió que no pas dolor.

FEDB6678-2CC3-4EA8-8ADD-6D4F1B81B17D.JPG
andrea gago
Tasta el nou servei fregaire: Nutrició i PNIE

Ja ho deia Hipòcrates “Que els teus aliments siguin la teva medicina” i aquest és també el mantra de la Gemma Expòsito, Mestra Nutricionista i PNIE.

Sabies que moltes malalties o dolors es poden curar a través de l’alimentació?

Psiconeuroinmunoendocrinología (ara digue-ho tu) ajuda a aconseguir un equilibri del nostre organisme que ens permeti prevenir, millorar o curar possibles patologies. I de pas eliminar o minimitzar l’ús de medicaments en el nostre dia a dia. 

A part de trobar una dieta per aconseguir el teu pes ideal (i mantenir-ho) el PNIE també pot tractar: Al·lèrgies, dolors musculars freqüents, colon irritable, fongs, malalties cardiovasculars, dolors menstruals, fibromiàlgia, fatiga crònica, …

Et sembla interessant però no estàs segur/a que et puguem ajudar?

Tenim l’opció de realitzar una Visita Pilot de 15 min (10€) per parlar del teu cas amb la Mestra Nutricionista i PNIE i valorar com et pot ajudar.

C87864EA-8D99-48D9-93D4-89E2B43CEBC6.JPG
andrea gago
Per Nadal, un regal com cal.

Com portes els preparatius de Nadal? Molt atabalat/da i poc inspirat/da? 

Aquí tens uns Packs per quedar com un rei, cinc packs diferents que van des de 16€ fins a 85€.

Packs que combinen Productes Fregaires, Manual del Postureig i el mític Bono Regal on pots escollir entre 12 tractaments/ sessions.

 • Sant Ungüent i Oli Pau i amor vénen guardats en un envàs que et permet regalar les teves mans oferint una frega. Hi ha 5 fregues per triar.

 • El Pack Frega conté: Bono Regal + Manual del Postureig + Sant Ungüent i/o Sabonet i/o Oli Pau i amor.

 • El Pack Happy Frega amaga: Bono Regal + Manual del Postureig + Sant Ungüent + Sabonet + Oli Pau i amor + Sac tèrmic de llavors efecte fred i calor.

Amb els Packs Fregaires no només regales una frega a cal Fregues sinó que també regales una frega feta per tu. Sí, has llegit bé, amb les teves manetes. 

CF_PACK_MOSTRA_web.jpg
andrea gago
Nous Mestres i Nous serveis

La família fregaire creix i amb ella el ventall de serveis que t’oferim.

Readaptació Post Lesió

Un cop superada la fase de tractament de la lesió és vital tornar a l'activitat física habitual de forma pautada i controlada, restablint els patrons de moviment adequats i evitant futures lesions.

Entrenament personal

Vols començar a córrer però no vols lesionar-te? Has deixat l’equip de futbol però no vols perdre la forma física? Tens una lesió crònica i necessites fer esport de forma controlada? No t’agrada el gimnàs i ets més de fer activitat física a l’aire lliure? Si la resposta a qualsevol d’aquestes preguntes és afirmativa, la Laura Ràfols és la teva entrenadora i readaptadora personal.

Nutrició PNIE

¿Sabies que moltes malalties es poden curar a través de l’alimentació?

A través de l'alimentació podem aconseguir tractar al·lèrgies, dolors musculars freqüents, colon irritable, fongs, malalties cardiovasculars, dolors menstruals, fibromiàlgia, fatiga crònica, per exemple.

Fisioteràpia a domicili

Gaudeix a domicili de: teràpia manual, readaptació de la marxa i tractaments pre i post intervenció quirúrgica. Donem servei a Vilafranca i Rodalies (Penedès).

W_CALFREGUES_REUNIO-8.jpg
andrea gago
Setembre ple de propòsits i descomptes

"Estaré més per mi", "Aprendré a gestionar l'estrès", "Faré exercici cada setmana"
"Meditaré... OHM","Em cuidaré més i així no em tornaré a quedar clavat/da","Escoltaré al meu cos", "Em trauré la panxa del xiringuito"
Si un d'aquest propòsits és el teu, aquests descomptes t'ajudaran a donar el pas. 

Dtes Escola d'Esquena   
_1 sessió INDIVIDUAL de 28€ a 25€.
_10 sessions INDIVIDUALS de 250€ a 230€
_5 sessions INDIVIDUALS de 135€ a 125€
_10 sessions GRUPALS 2/3 persones de 160€ a 140€/ persona
Horari:
Dilluns de 8h a 14h | Dimarts de 8h a 14h | Dimecres de 14h a 21h | Dijous de 14h a 21h

 Dtes Ioga   
_10 sessions INDIVIDUALS de 220€ a 200€.
_10 sessions GRUPALS 2/3 persones de 160€ a 140€/ persona.

Horari:
Dilluns de 8h a 14h | Dimarts de 8h a 14h | Divendres de 14h a 20h

*Dtes només disponibles si compres el bono aquest mes. 

20526188_2000264383539118_5373949590642859486_n.jpg
andrea gago
Juny: Operació Flotador

Desinfla el michelin amb els combos Fregaires. Comença l'estiu com cal, lluint l'abdominal.

 • 5 sessions d'INDIBA abdominal + 5 sessions Hipopressius = 295€
 • 5 sessions d'INDIBA abdominal + 5 sessions Hipopressius + Gel reductor Janssen Cosmetics = 340€

Els Mestres Fregaires recomanem fer com a mín. 1 sessió d'INDIBA i 1 classe d'Hipopressius a la setmana. 

Els bonos no tenen caducitat, els pots comprar ara i utilitzar quan vulguis.

Però recorda, aquesta oferta s'autodestruirà quan acabi el mes de Juny.

54A22114-F31C-4573-B48D-F35E4226FF22.jpg
andrea gago
Al Maig, Ioga faig

Les vostres peticions han estat escoltades: fem classes de Ioga, i no un Ioga normal, sinó Ioga Terapèutic.

A diferència d’altres tipus de Ioga, les classes de Ioga terapèutic són individualitzades o de 2 persones com a màxim ja que estàn dissenyades per reequilibrar un aspecte determinat: 

 • Sistema Nerviós. Estrès.
 • Sistema Hormonal i Reproductiu. Menopausa i Fertilitat.
 • Sistema Digestiu, Estrenyiment, reflux i mala digestió.
 • Sistema Circulatori. Varius i insuficiència venosa.
 • Estat anímic. Energía i Motivació.
 • Conciència. Meditació.

Vols saber si el Ioga és lo teu? Vine a comprovar-ho en sessions gratuïtes de 1h per 2/3 persones.

Divendres 11 de Maig de 16h a 20h & Dimarts 15 de Maig de 16h a 21h

Vols apuntar-te? Digue'ns ho a hola@calfregues.com

020F542D-F980-4D68-8510-541985B52D05.JPG
andrea gago
A l'Abril, estètica mil

Encara no saps que a cal Fregues tenim servei d'Estètica?
Doncs et convidem a comprovar-ho!  

Sessions gratuïtes Fisio-estètica amb INDIBA  
El 11 d'abril de 16.30h a 19h
i el 19 d'abril de 15h a 19h
farem sessions individualitzades de 30 min on poder conèixer i gaudir els beneficis de la INDIBA aplicada a la Fisioestètica.
Més info sobre fisio-estètica aquí. 

10% dte en Depilació Làser  
El dia 18 d'Abril és el dia de la Depilació Làser a cal Fregues.
Tots el que vingueu, tant si ja sou clients com si és la primera sessió, tindreu un 10% de dte en la sessió.

Sessions gratuïtes Tractaments Facials  
El 25 d'Abril de 15h a 20h regalem sessions individuals de 30 min on realitzarem un diagnòstic de la teva pell i aplicarem el tractament facial idoni: hidratació, antiaging, antiacnè, revitalitzant, etc. 
Tots els tractaments es realitzaran amb els productes de dermocosmètica Janssen Cosmetics.  

D28B8587-9084-44D7-AE7C-6FC61D5695BA.JPG
andrea gago
Popurri de Novetats Fregaires

NOU HORARI:

Per aquells que mai en teniu prou i ens trobeu a faltar el cap de setmana us informem que a partir d'ara ampliem horari: 

- Dilluns a Dijous de 8.00h a 21.00h

- Divendres de 8.00h a 20.00h

- Dissabtes de 9.00h a 14.00h

NOUS MESTRES FREGAIRES: 

La família frregaire creix i acull a dos Mestres més: 

La Núria Expósito que s'incorpora com a nova Mestra Osteòpata els  divendres i dissabtes.

I el Joan Marc Fucho, Mestre Fregaire que estarà fent fregues de dilluns a dissabte.

8699db52-2562-40fc-be6f-b8cd37f40fcf.jpg
andrea gago
Escola d'Esquena: Taller Cinètica Respiratòria

Dissabte 17 de Març de 10h a 12h.

Mitjançant exercicis pràctics viurem l’anatomia i la fisiologia del moviment de la nostra respiració. Introducció a l’estudi dels principals mecanismes respiratoris aplicable als moviments de la nostra vida diària.

Objectius: 

 • Trobar un espai per posar atenció a l’acte de la respiració
 • Flexibilitzar, relaxar, prendre consciència i tonificar la musculatura respiratòria a partir d’exercicis específics
 • Practicar exercicis respiratoris coneixent prèviament els aspectes de l’anatomia i biomecànica
 • Explorar les forces i moviments que intervenen en la respiració
 • Vivència personal i íntima del respirar
 • Millorar la qualitat respiratòria i de vida, així com totes les funcions en les quals està implicada

Preus:

No col·lega: 15€ | Col·lega: 12€ | Pacient Escola d'Esquena: 10€

18738905_1965491930349697_8051606238420210175_o.jpg
andrea gago
Al Març tenir cura de la teva esquena val la pena!

En el mes de Març el servei d'Escola d'Esquena és el protagonista de la casa. 

Descomptes: 

Sessió individual (1h) de 28€ a 25€
PassaportFregaire 5 sessions de 135€ a 125€
PassaportFregaire 10 sessions de 250€ a 220€

Sessions gratuïtes:

Sessions d'1 hora que combinen exercicis de pilates, estiraments, gimnàstica abdominal hipopressiva i tècniques de relaxació.  
13 de Març de 10h a 14h | 21 de Març de 14h a 21h

Taller de cinètica respiratòria:

Mitjançant exercicis pràctics viurem l'anatomia i la fisiologia del moviment de la nostra respiració. Aprendrem mecanismes respitaròris aplicables a la vida diaria.
QUAN: Diss. 17 de Març de 10h a 12h
QUANT: 15€ | 12€ preu col·lega

Salut, esquena saludable i fregues!

19399355_1978033415762215_7735834146613584747_n.jpg
andrea gago
Esperar-TE pot ser un plaer

Tasta gratuïtament els tes d' Espai TE a la nostra sala d'espera i per ser col·lega de cal Fregues gaudeix d'un 15% en tots els productes de la seva web https://www.espaite.com/ (demana el codi dte als fregaires).
Aquesta temporada podràs tastar:
🍍 Te verd pinya: té un alt poder depuratiu i diürètic. 
🍒 Rooibos fruits del bosc BIO (sense teïna): Molt antioxidant, digestiva i relaxant. 

Salut, te i fregues!

F855AA94-FD40-4403-AF30-2F98690CFFBB.jpg
andrea gago
Benvingut Manual del Postureig

Oh si, ja el tenim aquí: El MANUAL DEL POSTUREIG.
Una guia de mobilititat sencilla i pràctica amb els estiraments i exercicis que més recomanem a la consulta. Estiraràs des de les cervicals fins als turmells.

Si et fas col·lega de cal Fregues durant el 2018 (a part de gaudir de descomptes de per vida en tots els notres serveis) t'emportaràs el Manual del Postureig de franc.

*De venta exclusiva a cal Fregues. Ah! i els models de les fotus són ni més ni menys que els propis Mestres Fregaires.

Salut, postureig del bo i fregues!

 

24312588_2059870117578544_3124708571034103358_n.jpg
andrea gago
Adoptem a la familia OXD

Nous productes a la botigueta!

Acollim a gran part de la familia OXD, gels i cremes musculars per abans, durant i després de l'esforç físic a preus tan competitius com tu.

 • Bossa fred/ calor reutilitzable 6,50€
 • Vaselina dermoprotectora 6,00€
 • Gel recuperado àrnica 6,90€
 • Gel fred post-competició 6,90€
 • Gel calor pre-competició 6,90€
 • Kit sport 5 productes 31€
 • Bàlsam reparador 3,50€

Salut, competició i fregues!

26685950_2080104125555143_5218510920625226624_o.jpg
andrea gago
Si fas la 10k les teves cames hauràs de desKarregar

Ei runner, sabem que les teves cames són la joia de la corona per això a partir d'avui i fins al 9 de Febrer les podràs posar a punt o recuperar a un preu súper competitiu:
* Fisio 30 min descàrrega de cames + crema OXD de regal - 26€
* Fisio INDIBA 30 min descàrrega de cames + crema OXD de regal - 30€

Cal portar el dorsal o l'inscripció de la 10K Vila. 
4 cremes OXD pre/ post competició a escollir.

Salut, kilòmetes i fregues!

26903735_2083439445221611_1049985003504892396_n.jpg
andrea gago