FAQ’s

Preguntes freqüents

Troba respostes a preguntes trending topic sobre els nostres serveis i productes. Si no trobes la resposta que busques, contacta’ns i estarem encantats d’ajudar-te.

Preguntes trending tòpic

En una primera sessió, abans de tractar-te, farem una sèrie de preguntes (anamnesis) per a entendre el teu dolor, historial mèdic i estil de vida. A continuació et farem una valoració i exploració corporal i et tractarem. El temps que invertim en la valoració és la clau del tractament.

En les visites de seguiment revaluem l’evolució del dolor o lesió i tractem.

Si, tenim abonaments de 5 o 10 sessions per a la majoria de tractaments. Amb aquests abonaments t’estalvies entre 1€ i 3€ per sessió.

Els abonaments de 10 sessions poden compartir-se amb un familiar.

Si no cancel·les la teva sessió amb més de 6h d’antelació la sessió serà consumida del bono.

Per a comprar abonaments per sessions ho has de fer directament en el nostre centre.

Els abonaments per sessions tenen 1 any de caducitat.

Els abonaments regal físics tenen 1 any de caducitat.

Els abonaments regal comprats en línia té 6 mesos de caducitat.

No, som un centre privat.

No treballem directament amb mútues però podem facilitar-te la factura ja que algunes mútues/ pòlisses reemborsen un % o el total del preu del tractament.

Si tens dubtes nosaltres recomanem començar amb un fisio i en cas que ho vegi necessari el/ ella et derivarà a un dels nostres/as osteòpates.

Si, pots cancel·lar la teva sessió amb 24h d’antelació. Pots fer-ho a través de la nostra app o telefonant al 930044449.

Ens hem proposat acabar amb l’absentisme del pacient, o #fregaciao com nosaltres li diem. El nostre videoclip el deixa molt clar 😉 si no vens, avisa.

Si tens un bono de sessions (5 o 10) i no avises amb mínim 6h d’antelació per cancel·lar la teva sessió, aquesta serà consumida del bono.

Posar-se en cua és estar en una llista d’espera virtual, quan l’hora en la qual t’has posat en cua s’allibera t’arriba una avís per email, notificació o et truquem.

Pots posar-te en cua en totes les hores que t’encaixin.

Si, no hi ha problema, de fet el teu cos t’ho agrairà. És important que li ho comuniquis al/ la fisio perquè ho tingui en compte en el seu tractament i eviti l’ús de màquines o tècniques que puguin ser contraproduents.

Si, tota la informació que tinguis relacionada amb el teu dolor o lesió sempre és de gran ajuda.

En les diferents seccions de la web podràs veure les nostres especialitats i quins/nes Mestres Fregaires estan associats a cadascuna.

Si tens dubtes pots telefonar-nos al 930044449 i t’aconsellarem.

Per a descarregar-te la nostra app hauràs d’escriure’ns un email a hola@calfregues.com o telefonar-nos al 930044449 i nosaltres t’enviarem un mail amb el link de descàrrega

En la secció Regala trobaràs diferents opcions de regal amb dissenys molt divertits que podràs personalitzar. En menys de 12h t’enviarem el bono digital per email llest per a enviar o imprimir.

Si prefereixes un bono regal físic en el nostre centre trobaràs targetes i packs regal.

Tenim fisio a domicili per a aquells pacients que no puguin desplaçar-se al centre.

En cas de necessitar-ho, telefona’ns al 93004449 i ho gestionarem, aquest servei no es pot reservar per l’app o per la web.

Oferim convenis de col·laboració, bonos de sessions per a treballadors o podem dissenyar tallers de salut adaptats a les necessitats de cada empresa i el seu equip.

En la nostra pàgina Serveis per a Empresa trobaràs més informació.

La pregunta del milió!

És impossible fer un bon diagnòstic sense poder valorar el dolor i la lesió i veure com evoluciona amb el tractament.

Cada cos és únic i no és una ciència exacta. T’elaborarem un pla de tractament però mai ens mullarem a dir-te que en X sessions el teu dolor hagi desaparegut, potser són més o potser són menys.