Categories

chevron_left Tornar

Descobreix els beneficis de la radiofreqüència INDIBA, el tractament reafirmant del qual tothom parla

abr. 24, 2024 · 
Cos

En el món de l’estètica i el benestar, la tecnologia continua evolucionant per a oferir tractaments més efectius i menys invasius. Un dels avanços més destacats en aquest camp és la radiofreqüència, una tècnica que ha guanyat popularitat gràcies als seus nombrosos beneficis tant a nivell facial com corporal.

La marca de radiofreqüència per excel·lència i més coneguda és INDIBA, en aquest post t’expliquem què és la radiofreqüència i perquè és tan versàtil i efectiva per a millorar l’aparença de la pell i el contorn corporal.


Què és la radiofreqüència?

És una tècnica no invasiva que utilitza energia electromagnètica per a estimular la regeneració cel·lular, millorar la circulació sanguínia i estimular la producció de col·lagen i elastina en la pell.


A diferència d’altres tractaments, la radiofreqüència és segura i no causa mal tèrmic en els teixits, la qual cosa la converteix en una opció ideal per a persones que busquen resultats efectius sense temps de recuperació prolongats.


Moltes persones associen la radiofreqüència a tractaments de rehabilitació en el món de la fisioteràpia, però cada vegada són més les que coneixen també els seus múltiples beneficis dermofuncionals i estètics.

Beneficis facials:

  • Rejoveniment: ajuda a reduir les línies d’expressió i arrugues en estimular la producció de col·lagen i elastina, dues proteïnes essencials per a mantenir l’elasticitat i fermesa de la pell.
  •  Millora de l’elasticitat: la pell es torna més ferma i elàstica, reduint la flaccidesa i redefinint els contorns facials.
  • Reducció de bosses i ulleres: ajuda a millorar la circulació sanguínia i drenar l’excés de líquid en la zona dels ulls, proporcionant una mirada més fresca i descansada.
  • Tonificació i lluminositat: estimula la renovació cel·lular, proporcionant una pell més tonificada, lluminosa i uniforme.

Beneficis corporals:

  • Reducció de cel·lulitis i flaccidesa: ajuda a trencar els dipòsits de greix i millorar la circulació sanguínia, la qual cosa redueix l’aparença de cel·lulitis i millora la fermesa de la pell.
  • Reafirmació: en estimular la producció de col·lagen i elastina, ajuda a reafirmar la pell en àrees com a abdomen, glutis, cuixes i braços, proporcionant un aspecte més tonificat i definit.
  • Reducció d’estries: pot millorar l’aparença de les estries recents a través d’estimular la producció de col·lagen i promoure la regeneració cel·lular en la pell afectada.
  • Millora de la circulació i eliminació de toxines: afavoreix la circulació sanguínia i limfàtica, la qual cosa ajuda a eliminar toxines i millorar l’oxigenació dels teixits, contribuint a una pell més saludable.
  • Millora la cicatrització: disminueix la inflamació i possibles edemes, elastifica els teixits i elimina adherències.


Segur que llegint això entens perquè els tractaments amb radiofreqüència INDIBA s’han fet tan populars, encara que pot ser que encara et quedin alguns dubtes.
Et contestem a les preguntes més freqüents que ens soleu fer en consulta:

Fa mal? No gens, és un tractament no invasiu i indolor, de fet ho descriuríem com a gustós. El que notaràs és una sensació agradable de calor i lleugers massatges.


Haig de preparar la pell abans del tractament? No es necessita una preparació prèvia ni utilització d’un producte abans o després del tractament. El que si recomanem és venir amb la pell neta, de totes maneres abans de cada sessió et desmaquillarem.

Quantes sessions necessito per a veure resultats? La pregunta del milió, des de la primera sessió ja notaràs un lleuger canvi i et veuràs la pell més radiant i elàstica.

És a partir de la 5a sessió on els canvis es mostren més evidents i entre la 8a i 10a sessió podem estar visualitzant un abans i un després. El més important en aquesta mena de tractaments és la freqüència de les sessions, perquè siguin eficaces s’han de realitzar de forma continuada (sense deixar massa temps entre sessió i sessió). Es recomana com a mínim una vegada a la setmana. També és imprescindible seguir les pautes i hàbits que indiqui el/la professional per a potenciar els resultats.


Puc fer tractament facial i corporal en una mateixa sessió?
En la nostra sessions no ho fem, creiem que és necessari focalitzar-se en una zona: facial o corporal (abdomen, cuixes o braços) per a assegurar resultats òptims.


En quins casos està contraindicat? Embaràs o quarantena, marcapassos, tromboflebitis, si s’ha realitzat un tractament estètic fa menys de 3 mesos, al·lèrgia al níquel o aspirina i/o ferides en la pell.

 
A cal Fregues, les nostres sessions d’ INDIBA dermofucional o fisioestética són de 50 min i tenim dues Mestres Fregaires especialitzades i formades en aquesta tecnologia que t’ajudaran a determinar el tractament més adequat per a les teves necessitats i objectius estètics.

Altres entrades