Massatge anticel·lulític 

30 MINUTS 27€

Trenca el greix acumulat, mobilitza el sistema limfàtic i els líquids acumulats facilitant la penetració de la crema anticel·lulítica.

Massatge circulatori

30 MINUTS 27€

Activa el reg sanguini i el sistema limfàtic afavorint l'intercanvi cel·lular. Mobilitzant els líquids corporals aconseguim que els nutrients arribin millor a les cèl·lules i que les toxines circulants arribin als òrgans i ganglis encarregats d'eliminar-los, prevenint lesions circulatòries.

Massatge relaxant exfoliant

60 MINUTS 39€

Dues fases: primer exfoliar i netejar bé la pell per eliminar toxines i preparar-la per una bona hidratació. Un cop nodrida, la mimem amb un massatge relaxant que et portarà fins al cel.
*El 50% dels pacients s'adormen amb aquest tractament.

Massatge relaxant aromateràpia

60 MINUTS 39€

Combina els beneficis del massatge terapèutic amb els de l'aromateràpia. Una experiència relaxant que ajuda a restablir el nostre equilibri i harmonia. Millora del sistema nerviós, sistema immune i molèsties musculars.
*El 99% dels pacients que ho proven surten amb cara de plaer total. 

Massatge relaxant: esquena i cap

30 MINUTS 27€

L'estrès és especialment cruel amb les cervicals i el cap, provocant fortes contractures, mal de cap i fins i tot marejos. Aquest massatge antiestrès torna a posar les cervicals "a puestu" i augmentar el benestar diari.

Neteja facial

60 MINUTS 35€

La neteja de cutis és una rutina indispensable, el maquillatge, la contaminació i l'estrès fan que el rostre perdi vitalitat, hidratació i lluminositat. Netegem, exfoliem i activem la pell perquè aprofiti al màxim els beneficis dels cosmètics, recuperant el seu to, hidratació i lluminositat natural.
*Dos neteges l'any senten genial.

Drenatge limfàtic facial

30 MINUTS 27€

Elimina l'excés de líquids i les toxines que s'acumulen als teixits afavorint la circulació sanguínia i la tonificació dels músculs facials. És un tractament rejovenidor fantàstic que també contribueix a relaxar-nos i eliminar l'estrès.

Tractaments facials

60 MINUTS 50€

  • Hidratació

  • Antiaging

  • Revitalitzant

  • Anti-acne

Realitzem tots els nostres tractaments de relax i estètics amb els productes de dermocosmètica Janssen Cosmetics.

 

Vols reservar alguna d'aquestes freguetes?

Truca'ns al 930 044 449

Escriu-nos a hola@calfregues.com

Reserva a través de la nostra APP