Correcció Postural

La millor postura és la que menys dura

Ajudem a prendre consciència del cos, evitar dolors, guanyar flexibilitat i energia. Tenim especialistes en Ioga i en Pilates que t’ensenyaran exercicis per entendre el teu cos i donar-li el moviment que necessita.

Durada 60 min.

Preu 39€

Passaport trimestral 1h/setmana 204€

Les nostres especialitats

Sessions adaptades a les característiques biomecàniques i la patologia de cada practicant així com al benefici corporal i emocional que es vulgui aconseguir. Poden ser sessions individuals i totalment personalitzades o sessions grupals: 3 persones (màx), 1 dia per setmana durant 3 mesos.

Llegeix el nostre post sobre els beneficis del ioga.

Durada 60 min.

Joan Marc Fucho
Fisioterapeuta
Nº de col·legiat 11.058

Com hem tractat el teu cos?

starstarstarstarstar
Koji Q.

“Professionals amb molta experiència. Són molt amables i atents. Tenen màquines molt avançades per a tractar punts diversos. Sens dubte ho recomano!”

starstarstarstarstar
Adrià V.

“Un dels millors centres on he estat mai. El local té una decoració molt acollidora. Respecte al servei un altre 10, la fisio que em va atendre tenia coneixement i bona tècnica.”

starstarstarstarstar
Alba P.

“Gran equip de professionals que ofereixen un tracte excel·lent als pacients. Es preocupen pel benestar integral, donaran el màxim per resoldre el problema.”

starstarstarstarstar
Judith T.

“Fa temps que hi vaig i estic molt contenta, he provat diferents tractaments i diferents especialistes i estic encantada. Es nota que els hi agrada el que fan i ho fan a gust.”